recepce@hotel-abacie.cz
Tel.: +420 571 613 830

Recenze

Paní Martina 17.4.2017

Příjemné prostředí, perfektní relax, 100% spokojenost.
 

Paní Petra 2.4.2017

Příjemné prostředí, pěkné pokoje, ochotný personál, perfektní kuchyň. maximální spokojenost.
 

Paní Lada 18.3.2017

Krásný čistý a moderní hotel, super úřasné wellness a masáže.
 

Paní Karolína 3.3.2017

Bezplatné parkování na soukromém parkovišti hned před hotelem. Moc milý přístup recepce. Měla jsem krásný, perfektně uklizený a připravený pokoj. Hotelová restaurace mě velmi příjemně překvapila a jídlo bylo vynikající! Stejně tak mě potěšila snídaně s výběrem domácích jogurtů, které jsou opravdu výborné. Moc milý kolektiv mladých a pozitivních lidí můj pobyt jen zpříjemnilo. Také jsem využila nabídky welness centra. Další věc, která mě moc překvapila. Krásné, čisté, moderní a klidné místo na relax. Opravdu můžu celý můj pobyt hodnit jen všemi 10*! Timto bych chtěla moc poděkovat celému hotelovému personálu a poslat pozdrav do kuchyně za opravdu vynikající jidlo! Pro představu - výborný zauzený tartar z lososa.
 

Paní Dana 28.2.2017

Příjemný a útulný pokoj. Velmi pohodlná matrace. V restauraci skvělé jídlo!
 

Pan Petr 20.2.2017

Moc pěkný pokoj. Kvalitní kosmetika v koupelně. Večeře nám chutnala. Wellness patří pro mne mezi ty nejlepší, co jsem viděl. Luxus. Recepční byla velmi milá.
 

Renča a Michal 17.2.2017

Beef steak perfektní! Obsluha skvělá, slečna recepční úžasná.... Všem doporučujeme!
Určitě se vrátíme!
 

Jana a Robin 17.2.2017

Děkuji Vám za velmi příjemný pobyt :-) a úžasný relax! Všem vřele doporučuji. Ráda se sem budu vracet!
P.S. A tady jsem řekla své "ANO"  :-)
 

Pan Jaroslav 14.2.2017

Zde není co dodat, spal jsem zde poněkolikáte a vždy jsem byl naprosto spokojený.
 

Lucia a Robo, SR 13.1.2017

Po 4-krát všetko úplně super! Maximálna spokojenosť. Ďakujeme velmi pekne za krásny a príjemný pobyt.
 

Pája, Špagetka, Radýsek, Týnka, Mirda 30.12.2016

Byli jsme pozvaní na bowling a zároveň oslavu svátku Davida, mého synovce a musím říct, že je to tu naprosto úžasné. Pijeme víno, které jsem sice nikdy neměla, ale musím říct, že je snad nejlepší ze všech, ať už je to červené, růžové, bílé, tohle je opravdu top! Obslujha je tu taky skvělá, usměvavá, těm bych určitě zvýšila plat a když né hned takové velké gesto, tak být vedením, tak bych nad tím uvažovala, S pozdravem Vaše Mačulda a ostatní
 

Hanka a Lucka 8.12.2016

Strávily jsme tu krásný wellness víkend. Vše děláte výborně! Již dlouho jsme nezažily tak skvělý personál a služby na úrovni.
 

Paní Jana 12.11.2016

Svatební hostina na 1* !  Obsluha výborná, pan číšník s laclem - suprový! Moc se nám líbilo.
 

Manželé H & L 16.10.2016

Děkujeme personálu hotelu za skvělý pobyt. Přejeme Vám mnoho úspěchů a spokojenosti návštěvníků.
 

Paní Michaela 18.9.2016

Děkujeme za příjemný pobyt, přístup personálu, služby i prostředí. Moc jsme si to užili :-) Prostě super!
 

Paní Irena 11.7.2016

Skvělá kuchyně, přitom jednoduché menu. Obsluha velmi příjemná. Na snídani domácí jogurt, pomazánky apod. Wellness jsme bohužel nevyužili, protože venku bylo úctyhodných 30 stupňů ve stínu, ale byli jsme se podívat, vypadalo úžasně. Takže příště :o)
 

Paní Dana 6.7.2016

Pobyt byl naprosto úžasný, od prostředí a supermilého peronálu počínaje přes vynikající gastronomii až po celkovou atmosféru a pozitivní energii celého místa. Jen nebyl čas ochutnat vše :-), proto se těšíme zase někdy naviděnou a všem přejeme radost z práce a úsměvy na rtech :-).
 

Manželé Vykrutovi 20.6.2016

Děkujeme opět za krásný pobyt. I když jsme byli v hotelu sami, nijak se to neprojevilo na kvalitě služeb ani jako vždy milém a vstřícném personálu. Nic není problém, vždy se najde to nejlepší pro zákazníka. Jídlo jako vždy skvělé a krásně upravené, recepční, wellness i obsluha v restauraci vždy usměvavá a příjemná. Snídaně nachystaná jako při plném hotelu, vajíčka, párky, čerstvý mošt, domácí jogurty, výběr pečiva. Do Abácie jezdíme již několik let alespoň dvakrát ročně a doporučujeme ji všem svým známým.
 

Pan Petr 18.5.2016

Děkujeme za pěkný večer. Vybavení vaší vinotéky je nadstandartní.
 

Paní Andrea 8.5.2016

Velmi příjemná obsluha, fajn wellness a super atmosféra´. A v době MS v hokeji 2016 byl stále puštěný hokej-super :-).
 

Paní Slávka 8.5.2016

Děkujeme za krásný pobyt. Personál super! Kuchař vynikající. Kvůli němu se brátíme! Wellness pohoda, oddych, celkem 1*.
 

Manželský pár 25.4.2016

Moc se nám tu líbilo, krásný a klidný hotel. Výborné jídlo, soukromí, saunový svět a masáž. moc jsme si odpočinuli.
 

Paní Renata 24.4.2016

Úžasné, báječné, nádherné, dokonalé!!! Všichni jste tady neskutečně milí a vstřícní. Nejvíce bychom chtěly poděkovat obsluze v restauraci za to, že byli stále usměvaví a ochotní. Relax po všech stránkách. Děkujeme a přejeme spoustu spokojených hostů.
 

Pan Tomáš 8.4.2016

Děkujeme, pobyt byl příjemný, jídlo dobré.
 

Paní Michaela 4.4.2016

Přístup personálu nad očekávání. Velice příjemný, vstřícný, přátelský a především vždy s úsměvem.
 

Paní Lucia a pan Robo 3.4.2016

Ďakujeme za príjemný pobyt. Všetko bolo naozaj super - služby, personál, jídlo... Perfektné dokonalé. Těšíme sa na budúce, určitě sa radi vrátime.
 

Paní Kateřina 3.4.2016

Děkujeme za krásný víkend, odpočaly jsme si a výborně se najedly. Těšíme se na příště.
 

Pan Jiří 28.3.2016

Bylo to naproso úžasné :-) Vše bez chyby, děkujeme.
 

Paní Hanka, Gabka, Hela a Denča 28.3.2016

Krásné ubytování, luxusní jídlo a masér je DOKONALÝ :-) Děkujeme.
 

Pan Lubomír 27.3.2016

Super, výboný personál a skvělá kuchyně. Děkujeme.
 

Paní Andrea, Katka a manželé 13.3.2016

Po šesté nebo po sedmé? :-) Už ani nevíme :-) Víme ale, že to tu opět všechno bylo na maximální úrovni (všichni zaměstnanci, recepce, ubytko, wellness, masáže-pan Posad, obsluha i kuchyně si zaslouží velkou 1* a moc rádi se zase vrátíme. Tentokrát nejvíc chválíme paní kuchařku, myslíme si, že kuchyň se od minule posunula opět o stupínek výš! .-) Nevíme, jestli je ještě kam stoupat, nicméně si to za nějakou dobu přijdeme zkontolovat! :-) Těšíme se.
 

Fan Financ 25.2.2016

Byli jsme spokojeni s prostředím, obsluhou, pohoštěním i bowlingem. Děkujeme.
 

Hanka, Eliška a Kačka 16.2.2016

Krásné prostředí, úžasné jídlo a ještě lepší wellness.
 

Raduš a Ondra 17.1.2016

Velice děkujeme za nádherný víkend. Děkujeme hlavně personálu za úžasný individuální přístup.
 

Pan Ondra 15.1.2016

Velice nás potěšil individuální přístup personálu a jeho profesionalita. Hotel je opravdu krásný, kuchyně potěšila a wellness přímo nadchl. Rádi se vrátíme, i doporučíme dále
 

Pan Jaroslav 12.1.2016

Naprosto vynikající ubytování s perfektním wellness.
 

Návštěva ze Slovenska 30.12.2015

Ďakujeme velmi pekne za velmi milú obsluhu. Reštaurácia je velmi pekná, esteticky na výbornej úrovni! Prajem všetkym vela zdravia a vela úspechov v novom roku 2016!!
 

Pan Zdeněk 30.12.2015

Hotel jsme navštívili již po třetí a opět jsme si pobyt užili. Neni co vytknout.
 

Pan Pavel 13.12.2015

Vyborna kuchyne, ochotny personal.Vše funguje.
 

Pan Tomáš 22.11.2015

Ubytování i jídlo super. Poloha hotelu, prostředí, personál - vše moc fajn. My byli moc spokojení.
 

Pan Josef 15.11.2015

Děkujeme za krásný víkend!
 

Slečna Anička 15.11.2015

Bylo to tu fajn, skvělý wellness a dobré jídlo :-)
 

Pan Roman 7.11.2015

Byli jsme velmi spokojeni, výborná kuchyně, krásné luxusní wellness.
 

Pan Pepa a paní Jana 6.11.2015

Super jídlo, perfektní obsluha a prožili jsme zde významný večer, za což děkujeme! :-)
 

Pan Antonín 25.10.2015

Naprostá spokojenost, výborné jídlo, úžasný personál. Děkujeme.
 

Paní Jana 24.10.2015

Moc se nám tady líbilo.
 

Paní Jana, Lucka Lenka 24.10.2015

Bylo tu krásně, díky moc.
 

Paní K., L., M., J. 18.10.2015

Moc se nám tu líbilo, wellness super, jídlo super, lidi báječní, na deset let jedeme do Austrálie, jinak bychom se určitě vrátily!!! :-)
 

Paní Markétka 9.9.2015

Nádherný pobyt! Recepční úžasné, hlavně Martinka, jídlo luxusní! Moc super :-)
 

Pan Michal 8.9.2015

Pohodový hotel. Navštívil jsem tento hotel s kolegy při služební cestě k dodavateli. Naprostá spokojenost, hotel je parádní, výborná kuchyně a příště navštívím i místní Wellness...Ceny odpovídají kvalitě a já se vždy rád vracím tam, kde jsem byl spokojen...
 

Paní Henrieta 30.8.2015

Velmi příjemný, pěkný a čistý hotel. Perfektní wellness a vždy vysmáté recepční!!! Děkuji.
 

Paní Zuzana 25.8.2015

Nádherný hotel s úžasným wellness. Všude naprosto čisto a voňavo! Ocenili jsme klimatizaci na pokoji. Určitě doporučuji ochutnat nejenom dezerty, které byly naprosto luxusní. Moc milá paní recepční i obsluha v restauraci a ve wellness. Těšíme se na další návštěvu! (tripadvisor.cz)
 

Pan Petr 20.8.2015

Skvělá letní akce na ubytování. Luxusní wellness, krásná koupelna laděná do světlé zelené barvy. Skvělé ceny v minibaru. Krásný salónek v restauraci. (booking.com)
 

Pan Jan 11.8.2015

"Vysoká spokojenost". Obsluha a vstříctnost personálu , úklid a čistota a dobrá kuchyň. (booking.com)
 

Pan Jindřich 9.8.2015

"Slušný hotel s domácí atmosférou." Přátelské chování personálu, vynikající domácí produkty snídaňového bufetu. (booking.com)
 

Paní Kateřina 6.8.2015

Nádherné wellness (velice přijemná paní na recepci, která poradí co a jak). Měli jsme zvýhodněný balíček na noc z neděle na pondělí, takže wellness poloprázdné. K balíčku je i večeře a snídaně. Kuchyně je vynikající, snídaně bohaté a každý si najde svoje. Ubytování komfortní, čisté. Personál milý a ochotný. (tripadvisor.cz)
 

Manželé z Jablunkova 2.8.2015

Děkujeme za velmi příjemný pobyt příčinou Vašeho personálu. Výborná kuchyně i personál a úsměv.

Holky z Opavy 26.7.2015

Děkujeme za příjemné prostředí, profesionální a milý přístup a výbornou kuchyni. Budeme jen doporučovat :-)
 

Pan Robin 21.7.2015

Naprostá spokojenost... úžasný personál (booking.com)
 
 

Paní Kateřina 24.6.2015

Zatím nejlepší hotel, v jakém jsem kdy byla. Příjemný personál, profesionální přístup a služby. Můžu jenom doporučit.

R., R., L., Z. 7.6.2015

Byli jsme moc spokojení. Děkujeme celému personálu.


 

Paní Dagmar 16.4.2015

Prostě všechno super. Těším se na příští návštěvu.

 

Paní Šárka a pan Miroslav 6.4.2015

Moc děkujeme za krásný pobyt a milou obsluhu.

 

Paní Terezie 5.4.2015

Děkujeme za krásný víkend. Hotel je perfektní, personál milý. Moc se nám tady líbilo!

 

Paní Uršula a spol. 16.3.2015

Děkujeme za krásný pobyt, příjemný odpočinek a výborné jídlo! 

 

Pavel a Klára 8.3.2015

Užili jsme si tu krásný víkend plný pohody, výborného jídla, úžasného wellness a báječné masáže. Chválíme velmi příjemný PERSONÁL!!

Paní Monika 19.2.2015

Byli jsme velmi spokojeni a překvapeni vstřícným přístupem zaměstnanců hotelu. Ochotně nám vyšli vstříc s úpravou standardního menu na menu bezlepkové. Hotel nabízí veškerý komfort pro aktivní i pasivní odpočinek, je moderní a čistý. (Czechadvisor.cz)


Paní Veronika S. 19.2.2015

Maximální spokojenost. Po víkendovém pobytu jsme s přítelem odjížděli odpočinutí, spokojení. Za všechny služby si hotel zaslouží plný počet bodů. Jídlo vynikající, personál přátelský a usměvavý a služby wellnes centra naprosto úžasné. (Czechadvisor.cz)

CS steel a.s. 10.1.2015

Děkujeme za příjemné posezení. Jídlo bylo výborné.

Anonym 30.12.2014

Velice příjemné a milé prostředí. Moc děkuji.

Paní Jaroslava 21.12.2014

Děkuji za úžasný přístup slečny recepční Jitky. Toto je pracovnice na svém místš. Též vynikající kuchyně a přístup obsluhy. Nádherná masáž.

Petra a Miroslav 14.12.2014

Báječně nám u vás bylo, nic nám tady nechybělo. Jídlo velmi rádi máme, a tak speciality si u vás dáme. A když napapaní jsme skvěle, do wellnessu běžíme směle. Sauny, whirpool, čajíček, naprosto skvělý pobytový balíček. Manžel nadšený z vašeho fitka, maká tak, že nezbyde na něm suchá nitka.

A když celý pobyt shrneme, moc ani domů jet nechceme. Velmi krásné máte to tady, dokonalou čistotu dáváme do 1. řady. Příjemná domácí atmosféra, úžasné prostředí, vybavení, možnosti,... jednoduše: "Rádi se k vám vrátím" :)

Anonym 8.12.2014

My jsme byli celkově velmi spokojeni, čisté, milé, vkusné prostředí. Personál profesionální, vstřícný. (Hotel.cz)

 

R + R 2.12.2014

Wellness pobyt se námvelmi líbil, byli jsme moc spokojeni!

Křepelky z Brna 30.11.2014

Pěkná práce, nemělo to chybu :)

Paní Martina 21.11.2014

Děkujeme za hezké a příjemné přijetí. Hezká atmosféra a venkovní bazén úplně super.

Anonym 19.11.2014

Vstřícný personál, čisté, útulné prostředí, vynikající restaurace, úžasné wellnes. (Hotel.cz)

Jindra a Katka 17.11.2014

Díky za vstřícné a milé jednání! Pobyt + wellness 100%, budeme doporučova! ;-)

Anonym 9.11.2014

Čisté krásné wellness, příjemný personál, dobré jídlo :)

Anonym 31.10.2014

Příjemné prostředí a personál. Děkujeme především panu "blonďáčkovi" za obsluhu.

Hosté ze Starého Města 29.10.2014

Příjemné prostředí a personál. Děkujeme.

Luboš a Dagmar 28.10.2014

Děkujeme za příjemný pobyt, výbornou kuchyni, krásný relax ve wellness a hezké zážitky z procházek ve Valašském Meziříčí.

 

Zdeněk + Věra 27.10.2014

Děkujeme za příjemný pobyt v Hotelu Abácie. Byli jsme velmi spokojeni s prostředím hotelu a se skvěle odvedenou práci celého personálu.

Paní Hanka + Hanka 12.10.2014

Děkujeme za příjemný zážitek, obzvláště panu kuchaři a panu masérovi.

 
 
%2lt;/div>

Pan Jaroslav 30.10.2014

Komfortní služby hotelu Komfortní služby wellness Velmi příjemné prostředí. Výborná kuchyně. Ochotný personál. Celkově výborná úroveň. (Hotel.cz)

 

Paní 11.10.2014

Bylo tady vše super, jídlo báječné, nedá se to slovy vyjádřit jak bylo skvělé....

 

Pan Vítězslav 9.10.2014

Ubytování, strava, prostředí, služby. Vynikající, vrele doporučuji. (Booking.com)

 

Patrik a Lucia zo Slovenska 27.9.2014

Len tak ďalej Abácie! Ste super! :) Ubytovanie, služby a jedlo bolo na 120% :) Ďakujeme.
 

D + V 20.9.2014

Děkujem za krásný pobyt všem. Určitě doporučíme všem známým.
 

V + V 1.9.2014

Děkujeme za příjemně strávený víkend. Pobyt neměl chybu. Skvělé jídlo a super wellness. Rádi se tu vrátíme.
 

Pan Jaroslav 25.8.2014

Byli jsme u Vás již po několikáté a stále je u Vás zachována vysoká kvalita poskytovaných služeb a velmi příjemné prostředí. I v budoucnu využijeme Vašich služeb a rádi Vás opět navštívíme. Ke stravování bych dal 10+, nejlepší jídlo jaké jsem kdy měl. (Czechadvisor.cz)
 

Pan Aleš 22.8.2014

Pěkný hotel a velice příjemný personál.
 

Couple of England 31.7.2014

Had a lovely stey in your hotel. Staff + food very good.
 

Máca & Páca 27.7.2014

Pražáci se přijeli na Moravu trošku zrelaxovat a bylo to moc super! Děkujeme :-)
 

Paní Martina a pan Ivan 14.7.2014

Moc děkujeme za příjemný pobyt, na kterém jsme oslavili výročí svatby. Vaše služby jsou nadstandartní a víme, že se k Vám vrátíme. Přejeme ať se Vám ve všem daří :-)
 

Pan Oldřich a paní Andrea T. 11.7.2014

Milá Abácie, ani nevíme pokolikáté už...Opět vše bez chybičky (masáž, wellness, kuchyně, obsluha, recepce...)-snad jsem na nikoho nezapomněla...Snad jen opětovná připomínka-letní otvírací doba ve wellness, ale zase jsme si půjčili kola a poznali vaši úžasnou cyklostezku kolem Bečvy. Tu vám závidíme :-) Jinak ještě jednou díky, chválíme :-)
 

Novomanželé Zoltan a Zuzana 21.6.2014

Mockrát děkujeme za výborné uspořádání naší svatební hostiny. Byli jsme nadmíru spokojeni se vším, obzvláště potom s dokonalou obsluhou, která se o nás prvotřídně postarala. Každému určitě doporučíme a vždy se sem budeme rádi vracet.
 

Spokojený pár 15.5.2014

Krásný pobyt v příjemném prostředí :-)
 

Pár Čechů z Canady 26.5.2014

Příjemné ubytování, díky.
 

Paní Jarmila, pan Martin a pejsek Jessinka 25.5.2014

Děkujeme za příjemný pobyt ve Vašem hotelu. Byli jsme nadšení vybavením wellness centra a příjemně překvapení ochotou a vstřícností personálu ať v recepcei, restauraci nebo wellness centru. Rádi doporučíme našim známým a s velkou radostí se u Vás znovu ubytujeme. Díky i za ubytování pejska. Jste jedineční. Díky za vše a přejeme další a další spokojené hosty.
 

Paní Eva 5.5.2014

Mimořádně pěkný hotel, kde se při rekonstrukci snoubily vkus se solventností. Veškerý personál maximálně ochotný, vstřícný, usměvavý. Dokonale projektovaný wellness, pro nás dosud nemá konkurenci.
(Czechadvisor.cz)
 

Paní Emilie 21.4.2014

Interier hotelu je velmi vkusně zařízený, při posledním pobytu bychom rády měly apartmán, jako kámošky scházelo soukromí. Wellness tak vkusně zařízené jsem ještě nenavštívila, soukromí, čistota, super! Všem známým doporučuji a opět se těším až si budu chtít v klidném prostředí a kousek cesty od domova odpočinout. Děkuji! (Czechadvisor.cz)
 

Paní Eva a pan Vladimír

Děkujeme milému, vstřícnému personálu za dokonalé služby. Dále chválíme dokonale architektonicky navržený wellness. Dosud jsme nenavštívili žádný, který by jeho kvality překonal. Děkujeme za služby a těšíme se na další návštěvu.
 

Pan Jiří 16.4.2014

Boží Wellness :) (www.booking.com)
 

Radka a Honza 13.4.2014

Moc se nám tu líbilo, krásný odpočinkový víkend. Děkujeme.
 
.

Paní Renata 9.4.2014

Dobrý den v hotelu Abácie jsme byli s Vašimi službami vždy velmi spokojeni. Určitě jsme u Vás nebyli naposledy,máme v plánu si pobyt zase zopakovat. Děkujeme za skvělé prostředí,milý personál a výborné jídlo.
 

Paní Michaela a pan Radek 7.4.2014

Bylo tu krásně, čisto, příjemný personál. Děkujeme.
 

Pan Zdeněk 28.3.2014

Velmi milý, vstřícný, "hezký" personál 1*, výborná kuchyně a SPA božské!!!
 

Paní Danuše a pan Jiří 1.3.2014

Příjemný a krásný pobyt. Usměvavý a ochotný personál. Rádi se zde opět vrátíme.
 

Paní Petra 23.2.2014

Moc se nám tu líbilo. Určitě přijedeme zas. Bylo super.
 

Pan Dan a Anička 16.2.2014

Moc se nám tady líbilo, výborné jídlo a výborná obsluha jak v restauraci, na recepci ve wellness.
 

Paní Marie C. 11.2.2014

Proste super, nic jineho nemuzu dodat. (Czechadvisor.cz)
 

Paní Svatava A.V. 11.2.2014

Velmi hezký hotel, příjemný personál, byli jsme velmi spokojeni. V restauraci výborné jídlo, obsluha na jedničku, totéž platí i pro wellnes. Velká spokojenost-doporučujeme. (Czechadvisor.cz)
 

Pan Martin K. 10.2.2014

Naprostá spokojenost :) (Czechadvisor.cz)
 
..

Paní Alena 9.2.2014

Velmi příjemný hotel. Během pobytu jsme ani nestačili využít všechny možnosti relaxace, které hotel nabízí. Navštívili jsme jej už poněkolikáté a rádi se budeme zase vracet. (Czechadvisor.cz)
 

Paní Kateřina K. 27.1.2014

Zase se vrátíme! (Czechadvisor.cz)
 

Pan Pavel 27.1.2014

Pěkné pokoje, velmi příjemný personál, kuchyně na jedničku (zejména tatarák a steak byly opravdu lahůdka), moc se nám taky líbilo ve wellness, určitě se vrátíme.(Czechadvisor.cz)
 

Paní Daniela 14.1.2014

Jsem mile překvapena úrovní hotelu a veškerým hotelovým zázemím. Doporučuji rovněž soukromé SPA a wellnes. Určitě se budu do tohoto hotelu ráda vracet.(Czechadvisor.cz) 
 

Paní Barbora 19.11.2013 

MOC se nám u Vás líbilo. (Czechadvisor.cz)
 

Paní Barbora a paní Zuzana 17.11.2013 

Moc se nám oběma u Vás na hotelu líbilo a chtěly bychom Vám poděkovat za všechny služby a ochotný personál, který nám byl k dispozici. Pobyt jsme si perfektně užily a myslím, že jsme se neukázaly naposledy.
 

Pan Luboš 11.11.2013 

Výborný hotel, krásné wellness, vynikající kuchyně, velmi ochotný personál, dostatečná nabídka služeb. Rádi jsme se sem vrátili a určitě i vrátíme. (Czechadvisor.cz)
 

Paní Petra Š. 11.11.2013 

Byli jsme maximálně spokojeni, rádi vás znovu navštívíme.
 

Paní Tereza 29.10.2013 

S naším odpočinkovým prodlouženým víkendem stráveným ve Vašem hotelu jsme byly velmi spokojené. Váš hotel jsem objevila během vyhledávání na internetu, mezi má kritéria patřila poloha na Moravě, hezké a dobře vybavené wellness, možnost masáže či jiné doplňkové služby a hotel kvality 4*. Po ujištění a přečtení recenzí na webech booking.com a tripadvisor.com jsem tedy kontaktovala Váš hotel a s recepční jsme společně upravily náš pobytový balíček. Se vším jsme byly opravdu spokojené, pokoj byl příjemný, wellness velmi pěkné a kuchyně výborná, zaměstnanci usměvaví a recepční nám ochotně poradila s tipem na dobrou pekárnu a nákup frgálů. Své pozitivní hodnocení také napíšu na tripadvosor.com.
 

Manželé Romana a Petr 29.10.2013 

předem bych ráda poděkovala za velmi příjemné chvíle, které jsme u Vás s manželem strávili. O vašem hotelu jsem se dozvěděla hledáním na internetu, sháněli jsme kvalitní 4* wellness hotel do 150km od Brna, směrodatné pro nás byly i recenze jiných návštěvníků, jelikož zkušenost máme takovou, že většinou jde o pravdivé informace, ať už kladné či záporné.
Pokud mám ohodnotit podrobněji Váš hotel, tak něco málo k ubytování: pokoj byl dostatečně prostorný, velmi nás potěšila perfektní čistota i pohodlné postele, restaurace útulná, jídlo skutečně chutné ( tak dobrý hovězí vývar vaří málo podniků) a personál příjemný a ochotný. Wellness centrum splnilo očekávání, krásné, perfektně promyšlené do detailu, a především se v něm dalo relaxovat - omezené množství návštěvníků. Opět se musím zmínit o čistotě, která byla všudypřítomná a výborný nápad je i kuchyňka s možností doplnění tekutin v podobě čaje či jiného nápoje. Navíc ještě nemohu nezmínit pana maséra, masáž u něj byla skutečným zážitkem. Jediným zanedbatelným nedostatkem byl z mého pohledu chybějící sprchový gel ve sprše v šatnách wellness centra. Už jsme navštívili více hotelů této kategorie a já mimo jiné dokončuji vysokou školu v oboru management hotelnictví a lázeňství, takže se na všechno dívám i z jiného pohledu, a můžu říct, že Vašemu hotelu patří 4* právem - byli jsme opravdu velmi spokojeni a rádi do budoucna hotel opět navštívíme.
Ještě jednou děkujeme a přejeme spoustu spokojených zákazníků!
 

Slečna Míša 29.10.2013 

Přístup personálu perfektní. Výborné jídlo bez chybičky. Velmi čisté pokoje a služby paní pokojské perfektní.
 

Paní Lenka 29.10.2013

Velmi se nám tu líbilo a rádi přijedeme znovu. Velmi chutné jídlo. Zajímavé nabídky jídel.
 

Petr a Ludmila 28.10.2013 

Jsme tady již popáté a pokaždé maximálně spokojení na všech úrovních hotelu.
 

Pan a paní Trávníčkovi 20.10.2013 

Ahoj Abácie, opět jsi nám splnila vše, co jsi nám na očích viděla. Třešničkou na dortu bylo nejen šampáňo ve vířivce, zlaté ruce pana Posáda (pan masér opravdu bezkonkurenční), delikatesy místní kuchyně, ale i rčení pana Martina z restaurace, že "nic není problém"!:)
 

Lenka 20.10.2013 

Hotel Abácie- místo, kde se sny proměňují ve skutečnost. Všechno u vás bylo perfektní. Přístup personálu naprosto neuvěřitelný, splnili všechny naše přání- nic nebyl problém. Pan masér má zlaté ruce (škoda, že takového nemáme v Praze).
 

Paní Petra 15.10.2013 

Perfektní hotel, vysoká úroveň personálu, čistota, wellness bez připomínky. Krásný víkend.(Czechadvisor.cz)
 

paní Eva 13.10.2013 

S takovým krásným příštupem jsem se snad ještě nikdy nesetkala :). Jídlo vynikající, vše bylo skvělé. Spokojenost, pohodička. Moc děkujeme!
 

Drahunka, Yveta, Vendula a Stáňa 22.9.2013 

Milá Abácie, děkujeme za super víkend, snad se sem ještě někdy podíváme. Váš pan masér má zlaté ruce:)!
 

paní Jitka 6.9. 2013 

Doporučuji, maximální spokojenost!!! Minulý týden jsme pořádali v tomto hotelu konferenci. Můžeme jen doporučit. Ubytování, služby, obsluha, management - vše na vysoké úrovni!!! Ještě jednou děkujeme. VŠB-TU Ostrava, EkF, katedra SI.
 

Martina a Rostislav 25.8.2013 

Byli jsme si u Vás odpočinou, odreagovat se a načerpat pozitivní energii. Máte velice příjemný a milý personál. Rerestaurace velice pěkná, příjemná a stylová. Vaši kuchaři odvádějí kvalitní práci. Rádi se k vám zase vrátíme.
 

R. C. 19.8.2013 

Skvělý hotel! Navštívila jsem mnoho poměrně luxusních hotelů, ale tak širokou nabídku služeb, které poskytujete, nikde nemají:) Malou poznámku bych jen měla k cenám některých jídel, nabídla bych i levnější varianty. Je u Vás rodinná atmosféra, pozorný personál a klid. Plusové body jsou i k dostupnosti hotelu a dostatek parkovacích míst. Přeji hodně úspěchů ve Vašem podnikání. (czechadvisor.cz)
 

Petr S. 18.8.2013 

Vřele doporučuju všem kdo mají rádi pěkné prostředí, dobrou kuchyni a velkou nabídku wellness služeb. (czechadvisor.cz)
 

Jitka a Steve 11. 8. 2013 

Děkujeme za krásně prožitý víkend. Krásné místo, profesionální personál, výborný kuchař a skvělá masáž nakonec...co víc si přát!!!
 

Martina A.R. 8.8.2013 

V hotelu jsme strávili pouze jedno odpoledne a noc, ale i tak se nám tam moc líbilo. Prostředí hotelu i pokoje byly vkusně, stylově zařízené, jídlo a servírování bylo vynikající, taktéž i obsluha..ta byla skvělá. Příjemné vyžití bylo ve wellnes, kde jsme si užili soukromí v příjemném a krásně zařízeném prostředí. Fitness centrum jsme už nestihli, jen jsme nakoukli, ale široký výběr posilovacích a jiných strojů nás ohromil, tak příště, až tento hotel zase navštívíme, jej určitě využijeme.Doporučujeme a děkujeme.... (czechadvisor.cz)
 

Pavel 25.6.2013 

S manželkou jsme navštívili hotel na tři úžasné dny. Byli jsme mile potěšeni příjemným a ochotným personálem počínaje slečnami na recepci přes obsluhu v restauraci až k milé paní ve wellnessu. A v neposlední řadě vždy usměvavým číšníkem. Hotel je nadstandartně vybaven a je velmi útulný. V těchto parných dnech jsme byli nadšení z venkovního bazénu - je super. Celé wellness nabízí dokonalou relaxaci! Rádi bychom se tam znovu vrátili. Naše poděkování patří celému týmu!
 

Aleš 10.6.2013 

Profesionální přístup na vysoké úrovni.
 

Anna 5.6.2013 

Nádherný wellness pobyt ve velice příjemném a romantickém prostředí. Gastronomie a personál na vysoké úrovni. Můžeme jen doporučit a jistě se na podzim zase vrátíme! (czechadvisor.cz)
 

Anonymní 5.6.2013 

Very beautiful interiors, luxurious wellness, great service and staff. Romantic place with pretty and well equipped rooms. (booking.com)
 

Jan 4.6.2013 

Velmi pěkný hotel. Jedno z nejhezčích wellness, ve kterém jsem kdy byl. Příjemná a intimní atmosféra. Doporučuji! (czechadvisor.cz)
 

Martina 9.5.2013 

Výborné, skvělé, proto jsme hotel navštívili již po několikáté. Poznámku si zaslouží nový jídlení lístek - rozhodně se povedl, jen by mohlo být zařazeno i pár jídel s přívětivější cenou. (czechadvisor.cz)
 

Petr 9.5.2013 

Byli jsme u Vás již po třetí. Stále vysoký standard. Velmi příjemný personál. Děkujeme. (czechadvisor.cz)
 

Anonymní 5.5.2013 

Milý a ochotný personál celého hotelu. Ve wellness jsme se krásně odreagovali :) Velice nám chutnaly večeře z hotelové restaurace. Další plus bylo, že je hotel nekuřácký a nesmí do něj zvířecí mazlíčci.  
 

Beáta 28.4.2013 

Všetko v hoteli bolo super. Nemá to žiadne zápory, akurát pre rodinu s deťmi to nie je vhodné. Ale pre mladé páry alebo ľudí, ktorí si chcú oddýchnuť a zrelaxovať je to na nezaplatenie. K tomu super izba, skvelý personál a supre jedlo. 
 

Josef a Martina 14.4.2013 

Moc příjemný pobyt. Díky za vše.
 

B a L 10.4.2013

Krásný pobyt za vše moc všem děkujeme.
 

Milan a Kamila 1.4.2013 

Pobyt super, jídlo skvělé, personál na jedničku, wellness bezvadný, bowling ok. Taneční večírek jak za mlada, Cuba Libre-jak na Kubě, cena odpovídající.
 

Dita a Aleš 10.2.2013 

Bylo to u Vás skvělé. Budeme doporučovat.
 

Aneta a Verča 2.12.2012 

Děkujeme za příjemně strávený wellness víkend. Vše bylo dokonalé, nádherný hotel, super wellness, fitcentrum, úžasný a milý personál. Určitě se sem rády vrátíme a navšívíme Vás.
 

Lenka S. 19.11.2012 

Naprosto skvělý hotel, krásné nové wellness, velice příjemný a vstřícný personál.
 

Hanka S. 4.11.2012 

Kvalitní, příjemný hotel s perfektními službami! Kuchyně opravdu výborná s profesionálním personálem! Wellness krásné, nemáme nejmenších výhrad a můžeme jen doporučit!
 

Petra V. 1.11.2012 

Výborný profesionální přístup. Kvalitní víno. Neskutečně pohodové Wellnesko. Od Hotelu je to asi cca 100m na cyklostezku, po které se dá vydat na obě strany. Krásné prostředí. Byla jsem zcela spokojena a určitě můžu jen a jen doporučit.
 

Robert a Martina 2.9.2012

Prožili jsme zde s manželkou LUXUSNÍ víkend. Výborné ubytování, skvělý personál a hlavně výtečná kuchyně. Děkujeme.
 

Oldřiška a Vladimír 2.8.2012 

Chtěli bychom poděkovat za velmi příjemný pobyt ve Vašem hotelu. Příjemné přivítání výborné jídlo, velmi příjemná a ochotná obsluha i zaměstnanci hotelu. Krásné chvíle strávené ve wellnes centru.
 

Kamila 28.7.2012 

Byli jsme velice spokojené. Musím velmi pochválit Vaši recepční Lucii, byla velice příjemná a ochotná. Často cestujeme do zahraničí a ani tam jsem se nesetkala s tak sympatickou a ochotnou recepční jako byla paní Lucie. Byly jsme překvapeny také dokonalou čistotou pokoje. Je třeba pochvalit i spaní na příjemných matracích. Jídlo bylo také výborné. Opravdu jsme byly moc spokojené a rády doporučíme tento hotel našim známým a s radostí se do Vašeho hotelu vrátíme na další Wellnes pobyt.
 

Kája 22.7.2012 

Když jsme si vybírali z možností relaxačních pobytů, určitě jsme tehdy netušili, jak dobře jsme zvolili. Hotel Abácie a Wellness, je to pravé místo pro Vás. A to oprávněně a zaslouženě! Komfortní ubytování, luxusní relaxace, gurmánský požitek z každého chodu. Ovšem velmi sympatická recepční Lucinka, příjemná paní Eva, usměvavá slečna Nelinka a nezapomenutelný Daneček jsou největším "puncem" příjemného pobytu. Jak se říká personál s velkým "P". Děkujeme všem za velmi příjemně strávené chvíle s Vámi u Vás. Doporučujeme! A budeme doporučovat všem! Zase někdy na viděnou.
 

Vladislava 22.7.2012 

Děkujeme za příjemně strávený víkend ve Vašem hotelu a wellness.
 

Vendula 20.7.2012 

Naše první dovolená s přítelem byla díky Vám úžasná! Wellness je překrásné, jídlo výtečné a personál vstřícný. Děkujeme.
 

Šárka 17.7.2012 

Moc děkujeme za krásné 4 dny. Milý a příjemný personál a výborná kuchyně! Všem Vás budeme doporučovat a třeba se i vrátíme.
 

Pavel 10.7.2012 

Navštívili jsme hotel na tři úžasné dny. Byli jsme mile potěšeni příjemným a ochotným personálem počínaje slečnami na recepci přes obsluhu v restauraci až k milé paní ve wellnessu. A v neposlední řadě vždy usměvavým číšníkem. Hotel je nadstandartně vybaven a je velmi útulný. V těchto parných dnech jsme byli nadšení z venkovního bazénu- je super. Celé wellness nabízí dokonalou relaxaci! Rádi bychom se tam znovu vrátili. Naše poděkování patří celému týmu!
 

Eva 29.5.2012 

ještě dnes s radostí s kolegyní vzpomínáme na příjemné chvíle strávené ve Vašem hotelu. Cestujeme poměrně často a máme tedy s čím srovnávat. Pobyt u Vás byl opravdu velmi příjemný, vybavení hotelu velmi dobré, pěkné a čisté prostředí, personál velmi vstřícný. Výtečná kuchyně, velmi příjemné prostředí ve Welness a profesionální přístup paní kosmětičky i pana maséra. O Vaše hotelu jsme se dozvěděli z webových stránek a skutečnost předčila naše očekávání. Rozhodně jej doporučíme svým přátelům a věříme , že ani naše návštěva nebyla poslední.
 

Andrea 14.5.2012 

děkujeme tímto za možnost strávit odpočinkový víkend ve vašem hotelu. Myslím, že mohu hovořit za všechny zúčastěné - 4 osoby a maximálně vám pochválit veškeré služby, zázemí, personál, kuchyni... Byly jsme maximálně spokojené a nebudeme šetřit slovy chvály také v případě doporučení dalším osobám.
 

Jaroslav a Petra 13.5.2012 

Vaše služby jsme využili již podruhé a opět jsme byli spokojeni s prostředím a personálem na maximální míru. Co se týká jídla, tak jsme si nesmírně pochutnali. Personál nám splnil veškerá přání a díky tomu jsme prožili krásný prodloužený víkend.
 

Petr H. 3.4.2012 

Když budu hodnotit konkrétně, tak ubytovací služby - recepce, vybavení hotelu - byly vynikající. Co mě však opravdu "dostalo", byla Vaše kuchyň, která překypuje nápaditostí a výborným provedením. Vybavení wellness centra je prvotřídní a zanechává jen ty nejlepší relaxační zážitky.
 

Petr 14.3.2012 

Děkujeme za příjemný pobyt ve Vašem hotelu. Hotel jsme navštívili poprvé v roce 2010 a jelikož jsme byli s Vašimi službami nadmíru spokojeni letos jsme se opět vrátili. A byli jsme opravdu potěšeni,že kvalita Vámi poskytovaných služeb zůstala na vysokém standartu. Z naší strany to není pouze zdvořilostní fráze,ale objektivní srovnání s čtyřmi wellnes hotely.které jsme měli možnost navštívit během dvou let.
 

Kristýna 29.2.2012 

V Abácii jsme nebyli poprvé a vždy se k vám budeme rádi vracet. Prostředí hotelu je velmi příjemné, což je dáno nejen krásným designem, ale také stále se usmívajícím personálem. Všude je krásně čisto, což je pro mě jeden z nejdůležitějších požadavků na špičkový hotel. Co se týče wellnessu, považuji ho za jeden z nejkrásnějších u nás, je to perfektní místo na zrelaxování po náročném pracovním týdnu. Velkou pochvalu si zaslouží i vaše restaurace, na jídle jsme si moc pochutnali a personál byl fantastický. Byli jsme se vším moc spokojeni a už plánujeme nějaký další výlet na jaře :-).
 

Michal 20.2.2012 

S vasim hotel jsme byli velice spokojeni, kuchyne byla vyborna, at jiz vyzualne, tak chutove. Ubytovani moc pekne, pokoje krasne uklizene, ale hlavne bych chtel vyzdvyhnout kvalitu a profesionalitu vaseho personalu! Soukrome Spa ktere jsme meli objednane nam doslova vyrazilo dech!!
 

Alena 20.2.2012 

Hotelová atmosféra, přístup personálu i kvalita služeb předčila naše očekávání. Wellness centrum bylo luxusní, personál milý, usměvavý. Stejně tak spokojeni jsme byli s jídlem v restauraci. Příjemná byla i profesionální masáž, kterou jsme si s přítelem objednali. Určitě to nebyla naše poslední návštěva u Vás.
 

Petra 30.1.2012 

Během pobytu jsme se nesetkali s ničím, co bychom Vám mohli vytknout. Byl zde milý personál, příjemné a klidné prostředí, výborná kuchyně, která v nás zanechala gastronomický zážitek. Celkové spojení hotelu a wellness je skvělým místem pro relaxaci a odpočinek.
 

Tomáš 16.1.2012 

S Vašimi službami jsme byli spokojeni, nemám žádné výtky. Pokoje krásné, personál příjemný, jídlo velmi chutné!
 

Andrea 5.1.2012 

Wellness byl skvělý i fitness centrum. Štěpánská nabídka byla velice povedená :-). Děkujeme za příjemný čas strávený u Vás.
 

Renáta 3.1.2012 

Víkend strávený ve Vašem hotelu Abácie, byl pro mě i mého manžela velmi příjemný. Byli jsme velmi spokojeni s veškerými službami a přístup, vstřícnost a ochota personálu byla víc než výborná! V budoucnu Vaší nabídky na Wellness víkend určitě opět využijeme.
 

Michal 20.12.2011 

Váš personál si nás doslova rozmazloval. Ať už mělo jít o dokonale uklizený pokoj, milé úsměvy recepčních přes profesionální a rychlou obsluhu až po gastronomicky astronomické gurmánské hody. Opravdu jsme si to užívali od první minuty.
 

Martina 21.11.2011 

Ve Vašem hotelu jsem za poslední rok a půl byla ubytovaná již třikrát - vždy na nějaký víkendový pobyt. Musím říct, že jsem vždy velmi spokojená. Ať už se jedná o ubytování, stravování či ostatní služby. A samozřejmě nesmím opomenout zmínit také velmi příjemné a vstřícné chování personálu.
 

Světla 16.11.2011 

Nemohu zapomenout na krásné milé prostředí, vynikající jídlo a profesionalitu ochotného personálu, které podtrhly báječnou atmosféru celé mé oslavy. Výborným doporučením bylo využití kadeřnických služeb v hotelu před samotnou akcí a zařazení wellnessu jako překvapení večera. Všem, kteří si chtějí dopřát nezapomenutelné kulinářské a relaxační zážitky, tak neváhejte a přijďte! Hotel Abácie-Wellness to umí a má na to!!! S pozdravem a přáním hodně spokojených zákazníků.
 

Ivana a Vlastimil 11.11.2011 

S veškerými službami jsme byli velmi spokojení. Oceňujeme milý, vždy vstřícný personál, vynikající kuchyni, krásné wellness centrum. A taky to, že je vždy všechno krsáně čisté s příjemnou vůní. Pobyt ve Vašem hotelu vždy všem doporučujeme. 
 

Jeana 1.11.2011 

Byli jsme doslova nadšeni a to jednak nebývale vstřícným chováním všech hotelových zaměstnanců, skvělou kuchyní a velmi vkusným interiérem. Jsme rádi, že v naší republice existuje takové zařízení, které směle konkuruje těm zahraničním a navíc - je v českých rukách. Ještě jednou děkujeme a doufám, že se návštěva hotelu Abácie stane naší tradicí.
 

Katarína 1.11.2011 

Byli jsme nadmíru  spokojeni s celým pobytem, Váš personál je velice profesionálný, milý a vstřícný. Co se týče ubytování, taky jsme byli spokojeni, interiér je citlivo a účelně zařízen tak, aby plně uspokojil své hosty. Co  jsme očekávali od wellness víkendu se naplnilo a my Vám zato děkujeme.
 

Vladimír 1.11.2011 

Ve Vašem zařízení jsme byli spokojeni. Kvalitní a klientsky příjemná práce recepce, výborná kuchyně (práci kuchaře bych chtěl vyzdvihnout, protože to byl nejsilnější zážitek z Vašeho zařízení – prvotřídní kuchyně), Profesionální servis u večeře, kvalitní vybavenost hotelu.
 

Petra 19.10. 2011 

S Vašimi službami jsme byli velmi spokojeni, jak s těmi ubytovacími, stravovacími, tak se službami wellness. Velmi si chválím a zároveň děkuji za ochotu a vstřícnost celého personálu a chválím kuchaře, kteří připravili výtečnou tříchodovou večeři, stejně tak jako obsluhu ve wellness, včetně maséra. Znovu rádi zavítáme do Vašeho hotelu, ať už to bude za dobrým jídlem, příjemným prostředím nebo za wellness službami.
 

Lukáš 20.9.2011 

Wellness centrum předčilo má očekávání - opravdu užásné a krásné, příjemné prostředí se spoustou až nadstandardních služeb. Kromě prostředí bych však rád upozornil celkově na personál Hotelu Abácie a wellness, který byl opravdu vždy ochotný odpovědět na všechny dotazy a poskytnout ty nejlepší služby.
 

Eva 12.9.2011 

Pobyt u Vás byl pro nás velmi příjemný, uvolněný a opravdu relaxační. Obvzlášť bych kladně ohodnotila velmi pozorný přístup personálu ve wellness centru.
 

Dušan 12.9.2011 

Se službami, které poskytujete, jsme byli absolutně spokojeni. Jenom jedna maličkost nám chyběla na pokoji a to možnost pustit si k poslechu rádio.
 

Veronika 2.11.2011 

Mámě s manželem se pobyt u Vás moc líbil. Dokonce zmínili, že by se rádi za rok vrátili.
 

Hana 5.8.2011 

Se službami jsme byli nadmíru spokojeni Setkali jsme se s profesionálním přístupem všech zaměstanců - na recepci, v restauraci, ve wellness a v neposlední řadě vynikajících kuchařů. Pěkně jsme si u Vás odpočinuli a nabrali sílu.. Hned bychom se vrátili. Určitě do budoucnoti uvažujeme, že k Vám znovu zavítáme.
 

Jana 31.7.2011 

Ráda bych za sebe i za své kolegyně poděkovala všem zaměstnancům, se kterými jsme se během pobytu setkaly, za velmi příjemně strávený víkend v Hotelu Abácie a upřímně doufám, že služeb hotelu, hotelové restaurace a wellness ještě někdy využijeme.
 

Marek 14.7.2011 

Musím říct, že jsme byli moc spokojeni, uplně se vším. Snad jen jedna věc, že by wellness mohlo být otevřeno dříve než od 16h.
 

Lubica 10.7.2011 

Moc děkujeme za příjemně strávené chvíle. Hezký pobyt byl příjemný hlavně díky Vašemu wellness centru, které má záruku kvality, krásy a odpočinku.
 

Ivana 23.6.2011 

Rodiče byli velmi spokojení a nadšení. Ještě jednou Vám mnohokrát děkujeme a přejeme mnoho spokojený klientů.
 

Lenka 23.6.2011 

Prodloužený wellness víkend ve Vašem hotelu jsme si náramně užili, s kvalitou i obsluhou jsme byli velmi spokojeni. Ráda poskytnu pozitivní reference o Vašich službách ve svém okolí.
 

Marcela 7.6.2011 

Chtěla bych nejen za sebe, ale i za manžela poděkovat Vám i celému personálu, který byl velmi vstřícný a kuchyně báječná. Vzhledem k tomu, že nám vyšlo ideální "wellnesovské" počasí (déšť a chladnější počasí), tak jsme si u Vás to lenošní maximálně užili.

 

 


HOTEL ABÁCIE & WELLNESS & FITNESS

U Abácie 491
751 01 Valašské Meziříčí
Tel.: recepce hotel, wellness +420 571 613 830
Fax: +420 571 613 840
Tel.: recepce fitness, wellness +420 571 665 950
E-mail: recepce@hotel-abacie.cz; recepce@fitness-abacie.cz
www.hotel-abacie.cz; www.fitness-abacie.cz

Naši partneři